Menu
Your Cart

Lego® accessoires - 3D prints

3D geprinte accessoires passend bij Lego®.

Model: 4 Muis oren voor Lego® minifiguren
Set van 4 muis oren voor Lego® minifigs, natuurlijk gebaseerd op een zekere wereldberoemde muis die er zelfs eigen parken op na houdt.3D geprint.Het ontwerp is van Jon Andai, het gaat hier dus duidelijk niet om originele Lego® maar merkloze aanvullingen.Wordt in principe in de afgebeelde en o.i. meest gebruikelijke kleur zwart geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per set van 4 stuks.Het afgebeelde hoofd wordt niet meegeleverd.Wij bren..
€0,90
Model: 6 Starwars Stormtrooper hoofden voor Lego Minifigs
Set van 6 Stormtrooper hoofden voor Lego® minifigs.Nu kun je ieder willekeurig Minifig bij de Stormtroopers inlijven!3D geprint in PLA kunststof op plantaardige basis.Het ontwerp is van Ian Foulds, het gaat hier dus duidelijk niet om originele Lego® maar merkloze aanvullingen.Wordt in principe in de afgebeelde kleur wit geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per set van 6 stuks.Het afgebeelde figuur wordt niet meegeleverd.Wij brengen de..
€2,75
Lego® minifiguren gezichtsmasker - 10 stuks Lego® minifiguren gezichtsmasker - 10 stuks
Label
Model: 10 Gezichtsmaskers voor Lego® minifiguren
Set van 10 gezichtsmaskers voor Lego® minifigs. 3D geprint. Geef uw figuren nu bescherming tegen Corona, maar natuurlijk ook geschikt voor minifig artsen etc. Het ontwerp is van Sebastian Kolf, het gaat hier dus duidelijk niet om originele Lego® maar merkloze aanvullingen. Wordt in principe in de afgebeelde kleur wit geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden. De prijs is per set van 10 stuks. Wij brengen de echte porto in rekenin..
€0,60
Model: Propeller, past op Lego®
Propeller, past op Lego®. Ca, 37mm spanwijdte. 3D geprint. Het ontwerp is van Chris Loo, het gaat hier dus duidelijk niet om originele Lego® maar merkloze aanvullingen. Wordt in principe in de afgebeelde kleur rood geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld zilver - vraag even naar de mogelijkheden. De prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
€0,75
Model: Voetstuk voor Lego® figuren, blauw
Voetstuk voor Lego® figuren.Ca. 20mm diameter, 2 noppen.Ideale oplossing om uw figuren stabieler te laten staan in uw vitrine e.d., of wanneer u ze bij een spel wilt figuren.Past voor zowel de normale Minifigs als Friends e.d.3D geprint in PLA kunststof op plantaardige basis.Het ontwerp is van Harry Lee, het gaat hier dus duidelijk niet om originele Lego® maar merkloze aanvullingen.Wordt in principe in de afgebeelde kleur blauw geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk, vraag even naar..
€0,50
Model: Voetstuk voor Lego® figuren, geel
Voetstuk voor Lego® figuren.Ca. 20mm diameter, 2 noppen.Ideale oplossing om uw figuren stabieler te laten staan in uw vitrine e.d., of wanneer u ze bij een spel wilt figuren.Past voor zowel de normale Minifigs als Friends e.d.3D geprint in PLA kunststof op plantaardige basis.Het ontwerp is van Harry Lee, het gaat hier dus duidelijk niet om originele Lego® maar merkloze aanvullingen.Wordt in principe in de afgebeelde kleur geel geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk, vraag even naar ..
€0,50
Model: Voetstuk voor Lego® figuren, goud
Voetstuk voor Lego® figuren.Ca. 20mm diameter, 2 noppen.Ideale oplossing om uw figuren stabieler te laten staan in uw vitrine e.d., of wanneer u ze bij een spel wilt figuren.Past voor zowel de normale Minifigs als Friends e.d.3D geprint in PLA kunststof op plantaardige basis.Het ontwerp is van Harry Lee, het gaat hier dus duidelijk niet om originele Lego® maar merkloze aanvullingen.Wordt in principe in de afgebeelde goudkleur geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk, vraag even naar d..
€0,50
Model: Voetstuk voor Lego® figuren, rood
Voetstuk voor Lego® figuren. Ca. 20mm diameter, 2 noppen. Ideale oplossing om uw figuren stabieler te laten staan in uw vitrine e.d., of wanneer u ze bij een spel wilt figuren. Past voor zowel de normale Minifigs als Friends e.d. 3D geprint in PLA kunststof op plantaardige basis. Het ontwerp is van Harry Lee, het gaat hier dus duidelijk niet om originele Lego® maar merkloze aanvullingen. Wordt in principe in de afgebeelde kleur rood geleverd, maar diverse andere kleuren zijn..
€0,50
Model: Voetstuk voor Lego® figuren, wit
Voetstuk voor Lego® figuren. Ca. 20mm diameter, 2 noppen. Ideale oplossing om uw figuren stabieler te laten staan in uw vitrine e.d., of wanneer u ze bij een spel wilt figuren. Past voor zowel de normale Minifigs als Friends e.d. 3D geprint in PLA kunststof op plantaardige basis. Het ontwerp is van Harry Lee, het gaat hier dus duidelijk niet om originele Lego® maar merkloze aanvullingen. Wordt in principe in de afgebeelde kleur wit geleverd, maar diverse andere kleuren zijn ..
€0,50
Model: Voetstuk voor Lego® figuren, zwart
Voetstuk voor Lego® figuren.Ca. 20mm diameter, 2 noppen.Ideale oplossing om uw figuren stabieler te laten staan in uw vitrine e.d., of wanneer u ze bij een spel wilt figuren.Past voor zowel de normale Minifigs als Friends e.d.3D geprint in PLA kunststof op plantaardige basis.Het ontwerp is van Harry Lee, het gaat hier dus duidelijk niet om originele Lego® maar merkloze aanvullingen.Wordt in principe in de afgebeelde kleur zwart geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk, vraag even naar..
€0,50
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10