Menu
Your Cart

Lego® accessoires

3D geprinte accessoires passend bij Lego®.

Model: 4 Muis oren voor Lego® minifiguren
Set van 4 muis oren voor Lego® minifigs, natuurlijk gebaseerd op een zekere wereldberoemde muis die er zelfs eigen parken op na houdt.3D geprint.Het ontwerp is van Jon Andai, het gaat hier dus duidelijk niet om originele Lego® maar merkloze aanvullingen.Wordt in principe in de afgebeelde en o.i. meest gebruikelijke kleur zwart geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per set van 4 stuks.Het afgebeelde hoofd wordt niet meegeleverd.Wij bren..
0,90€
Model: 10 Gezichtsmaskers voor Lego® minifiguren
Set van 10 gezichtsmaskers voor Lego® minifigs. 3D geprint. Geef uw figuren nu bescherming tegen Corona, maar natuurlijk ook geschikt voor minifig artsen etc. Het ontwerp is van Sebastian Kolf, het gaat hier dus duidelijk niet om originele Lego® maar merkloze aanvullingen. Wordt in principe in de afgebeelde kleur wit geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden. De prijs is per set van 10 stuks. Wij brengen de echte porto in rekenin..
0,60€
Model: Propeller, past op Lego®
Propeller, past op Lego®. Ca, 37mm spanwijdte. 3D geprint. Het ontwerp is van Chris Loo, het gaat hier dus duidelijk niet om originele Lego® maar merkloze aanvullingen. Wordt in principe in de afgebeelde kleur rood geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld zilver - vraag even naar de mogelijkheden. De prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
0,75€
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3