Menu
Your Cart

Modelspoor accessoires in 1:32

Ons aanbod modelspoor accessoires in schaal I (1:32).

Wordt nog verder uitgebreid. 

Model: 11 Kisten - laadgoed - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van 11 houten kisten.Fiddlers Green levert deze kisten mee als "munitiekisten," laadgoed voor één van hun vliegtuigen, maar ze zijn volledig neutraal en zeker ook geschikt voor modelspoor.Ca. 29x15x13,5mm - daardoor bruikbaar bij alle schalen van h0 (1:87) en groter.1 Vel A4, geprint op stevig 160 grams papier - porto twee postzegels.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht...
€1,00
Model: 4 Hooibalen in schaal I (1:32) - formaat A
Set van 4 hooibalen in schaal I (1:32).Hooibalen komen in meerdere formaren voor, hier gingen wij uit van het formaat80x40x40cm.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.Ca. 25x12,5x12,5mm.Wordt in principe in de afgebeelde kleur beige geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per set van 4 stuks in dezelfde kleur.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€2,35
Model: Blauwe oliedrum in schaal 1:32
Blauwe oliedrum in schaal 1:32.3D geprint. Ca. 28x18,6mm.Het ontwerp is van Joel Roudier.Diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
€0,70
Model: Eenvoudige tweewielige kar
Eenvoudige tweewielige kar.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.Ca. 43x34x24mm - daardoor bij uitstek geschikt voor fantasy en historische spelen, en diorama's, in 1:56 (28mm). Omdat er nu eenmaal grote en kleine karren zijn is dit exemplaar zeker ook bruikbaar voor andere modelbouw doeleinden in zeg maar schaal 1:60 to 1:32.Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk, vraag even naar de mogelijkhedenHet ontwerp is van Zachary Fejes.De p..
€1,50
Model: Gele oliedrum in schaal 1:32
Gele oliedrum in schaal 1:32.3D geprint. Ca. 28x18,6mm.Het ontwerp is van Joel Roudier.Diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
€0,70
Model: Groene oliedrum in schaal 1:32
Groene oliedrum in schaal 1:32.3D geprint. Ca. 28x18,6mm.Het ontwerp is van Joel Roudier.Diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
€0,70
Model: Grote houten ton voor poppenhuis of grootspoor - 44x44,5mm
Grote ton voor poppenhuis of modelspoor.3D geprint bouwpakket in biologisch afbreekbaar PLA, makkelijk te bewerken, te verlijmen of te schilderen.Ca. 44x44,5mm.Let op: de onderzijde is niet gedetailleerd.Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.Het ontwerp is van Safwan Ferdous.De prijs is per stuk.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval het pakketpost tarief. Let op, voor het pakketpost ta..
€2,50
Model: Houten bruggetje - 60mm
Model houten bruggetje.Gezien de maat geschikt voor modelspoor, fantasy games en diorama's in diverse schalen - wat een flinke voetbrug is in h0, is een decoratief tuin bruggetje in spoor O.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.Ca. 60x20mm.Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per stuk. Kijk ook even bij mijn andere advertenties. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één..
€1,50
Kist met deksel - 25x17x13mm
Label
Model: Kist met deksel - 25x17x13mm
Kist met deksel.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.25x17x13mm - daardoor geschikt voor zo ongeveer alle schalen modelspoor - wat een wagonlading is in N is een kistje in spoor II.Wordt in principe in de afgebeelde kleur beige geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkhedenDe prijs is per stuk.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€0,55
Model: Klassieke benzinepomp 1:32 - blauw
Klassieke benzinepomp. 3D geprint. ca 61mm hoog, schaal 1:32 Leuk stukje scenery vitrine of diorama. Dit is de blauwe uitvoering, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden De prijs is per stuk.   Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
€1,50
Model: Klassieke benzinepomp 1:32 - geel
Klassieke benzinepomp. 3D geprint. ca 61mm hoog, schaal 1:32 Leuk stukje scenery vitrine of diorama. Dit is de gele uitvoering, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden De prijs is per stuk.   Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
€1,50
Model: Klassieke benzinepomp in 1:32 - groen
Klassieke benzinepomp. 3D geprint. ca 61mm hoog schaal 1:32 Leuk stukje scenery vitrine of diorama. Dit is de groene uitvoering, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden De prijs is per stuk.   Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
€1,50
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 34