Menu
Your Cart

Indochiniet Tektiet

Tektiet ontstaat door de enorme energie die bij een meteorietinslag vrijkomt, de gesmolten steen spatte in het rond. 
Het is duidelijk te zien dat gassen in de steen werden opgesloten.

Deze soort, Indochiniet, is gevonden bij Maoming in de Chinese provincie Guandong. K-Ar radiometrisch onderzoek geeft een leeftijd van ca. 700.000 jaar aan.


Tektiet bevordert wijsheid door levenservaring, en voorkomt emotionele lidtekens. Omdat Tektiet door de inslag van meteorieten gevormd is het betrekkelijk zeldzaam. Juist deze oorsprong geeft en onderhoudt ons contact met het Universum, de bron van al het leven.

Model: Indochiniet Tektiet - steen D
Mooi Tektiet specimen van de ondersoort Indochiniet. Dit is steen D, die 6,0 gram weegt. Tektiet ontstaat door de enorme energie die bij een meteorietinslag vrijkomt, de gesmolten steen spatte in het rond.Het is duidelijk te zien dat gassen in de steen werden opgesloten. Deze soort, Indochiniet, is gevonden bij Maoming in de Chinese provincie Guandong. K-Ar radiometrisch onderzoek geeft een leeftijd van ca. 700.000 jaar aan. ..
€6,00
Model: Indochiniet Tektiet - steen H
Mooi Tektiet specimen van de ondersoort Indochiniet.Dit is steen H, die 10,1 gram weegt.Tektiet ontstaat door de enorme energie die bij een meteorietinslag vrijkomt, de gesmolten steen spatte in het rond. Het is duidelijk te zien dat gassen in de steen werden opgesloten.Deze soort, Indochiniet, is gevonden bij Maoming in de Chinese provincie Guandong. K-Ar radiometrisch onderzoek geeft een leeftijd van ca. 700.000 jaar aan...
€10,10
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2