Menu
Your Cart

Muong Nong Tektiet - Laos

Tektiet ontstaat door de enorme energie die bij een meteorietinslag vrijkomt, de gesmolten steen spatte in het rond. Het is duidelijk te zien dat gassen in de steen werden opgesloten.

Deze soort, Muong Nong, is gevonden in het oosten van Laos.

Onderzoek geeft een leeftijd van ca. 700.000 jaar aan.

Wat opvalt aan deze vorm van tektiet is de zeer harde verglaasde structuur, waarbij vaak lagen zichtbaar zijn. Dit geeft aan dat deze stenen relatief dichtbij het inslagpunt ontstaan zijn.

In aanbouw, verre van compleet!

Model: Muong Nong tektiet - Laos - steen B
Mooi exemplaar van Muong Nong tektiet.Dit is steen B, die 2,9 gram weegt.Tektiet ontstaat door de enorme energie die bij een meteorietinslag vrijkomt, de gesmolten steen spatte in het rond. Het is duidelijk te zien dat gassen in de steen werden opgesloten.Deze soort, Muong Nong, is gevonden in het o..
2,90€
Model: Muong Nong Tektiet - steen E
Mooi exemplaar van Muong Nong tektiet.Dit is steen E, die 8,1 gram weegt.Tektiet ontstaat door de enorme energie die bij een meteorietinslag vrijkomt, de gesmolten steen spatte in het rond. Het is duidelijk te zien dat gassen in de steen werden opgesloten.Deze soort, Muong Nong, is gevonden in het o..
8,10€
Model: Muong Nong Tektiet - Laos - steen H
Mooi exemplaar van Muong Nong tektiet.Dit is steen H, die 3,9 gram weegt.Tektiet ontstaat door de enorme energie die bij een meteorietinslag vrijkomt, de gesmolten steen spatte in het rond. Het is duidelijk te zien dat gassen in de steen werden opgesloten.Deze soort, Muong Nong, is gevonden in het o..
3,90€
Model: Muong Nong Tektiet - Laos - steen N
Mooi exemplaar van Muong Nong tektiet.Dit is steen N, die 3,1 gram weegt.Tektiet ontstaat door de enorme energie die bij een meteorietinslag vrijkomt, de gesmolten steen spatte in het rond. Het is duidelijk te zien dat gassen in de steen werden opgesloten.Deze soort, Muong Nong, is gevonden in het o..
3,10€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.