Menu
Your Cart

Saffier - ruw - India

Fraaie ruwe saffieren.

Deze edelstenen zijn afkomstig uit India.

Al onze ruwe saffieren zijn niet verhit, en vertonen dus de originele kleur zoals ze gevonden zijn.

Saffier bevordert trouw en oprechtheid, en geeft gemoedsrust. De steen is goed voor de ogen en wordt aanbevolen tegen glaucoom. Een sterk bindende steen.

Model: 10 Saffieren - India - lot H - 181 karaat
Lot van 10 ruwe Saffieren. Deze edelstenen zijn afkomstig uit India. Al onze ruwe saffieren zijn niet verhit, en vertonen dus de originele kleur zoals ze gevonden zijn. Dit is lot H, dat 181 karaat weegt. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels...
9,00€
Model: Saffier - India - steen AB
Fraaie ruwe saffier.Deze edelsteen is afkomstig uit India.Al onze ruwe saffieren zijn niet verhit, en vertonen dus de originele kleur zoals ze gevonden zijn.Dit is steen AB, die 41,0 karaat weegt.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
4,10€
Model: Saffier - India - steen AJ
Fraaie ruwe saffier. Deze edelsteen is afkomstig uit India. Al onze ruwe saffieren zijn niet verhit, en vertonen dus de originele kleur zoals ze gevonden zijn. Dit is steen AJ, die 28,0 karaat weegt. ..
2,80€
Model: Saffier - India - steen AL
Fraaie ruwe saffier. Deze edelsteen is afkomstig uit India. Al onze ruwe saffieren zijn niet verhit, en vertonen dus de originele kleur zoals ze gevonden zijn. Dit is steen AL, die 10,0 karaat weegt. ..
1,00€
Model: Saffier - India - steen AO
Fraaie ruwe saffier.Deze edelsteen is afkomstig uit India.Al onze ruwe saffieren zijn niet verhit, en vertonen dus de originele kleur zoals ze gevonden zijn.Dit is steen A), die 15,685 karaat weegt.Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
1,00€
Model: Saffier - India - steen B
Fraaie ruwe saffier. Deze edelsteen is afkomstig uit India. Al onze ruwe saffieren zijn niet verhit, en vertonen dus de originele kleur zoals ze gevonden zijn. Dit is steen B, die 11,5 karaat weegt. ..
1,15€
Model: Saffier - India - steen E
Fraaie ruwe saffier. Deze edelsteen is afkomstig uit India. Al onze ruwe saffieren zijn niet verhit, en vertonen dus de originele kleur zoals ze gevonden zijn. Dit is steen E, die 82,0 karaat weegt. ..
8,20€
Model: Saffier - India - steen F
Fraaie ruwe saffier. Deze edelsteen is afkomstig uit India. Al onze ruwe saffieren zijn niet verhit, en vertonen dus de originele kleur zoals ze gevonden zijn. Dit is steen F, die 18,0 karaat weegt. ..
1,80€
Model: Saffier - India - steen G
Fraaie ruwe saffier. Deze edelsteen is afkomstig uit India. Al onze ruwe saffieren zijn niet verhit, en vertonen dus de originele kleur zoals ze gevonden zijn. Dit is steen G, die 19,5 karaat weegt. ..
1,95€
Model: Saffier - India - steen I
Fraaie ruwe saffier. Deze edelsteen is afkomstig uit India. Al onze ruwe saffieren zijn niet verhit, en vertonen dus de originele kleur zoals ze gevonden zijn. Dit is steen I, die 50,5 karaat weegt. ..
5,05€
Model: Saffier - India - steen J
Fraaie ruwe saffier. Deze edelsteen is afkomstig uit India. Al onze ruwe saffieren zijn niet verhit, en vertonen dus de originele kleur zoals ze gevonden zijn. Dit is steen J, die 9,5 karaat weegt. ..
0,95€
Model: Saffier - India - steen K
Fraaie ruwe saffier. Deze edelsteen is afkomstig uit India. Al onze ruwe saffieren zijn niet verhit, en vertonen dus de originele kleur zoals ze gevonden zijn. Dit is steen K, die 9,5 karaat weegt. ..
0,95€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 16