Menu
Your Cart

Licht gele Diamanten, Afrika

Ons aanbod lichtgele Afrikaanse Diamanten.

Model: Lichtgele Diamant - Afrika - steen A
Ruwe lichtgele Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare Diamanten.Dit is een mooie lichtgele Diamant, minder geschikt voor sieraden maar een fraaie aanvulling op iedere mineralen verzameling.Dit is steen A die 0,945 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat.De pr..
€66,15
Model: Lichtgele Diamant - Afrika - steen B
Ruwe lichtgele Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare Diamanten.Dit is een mooie lichtgele Diamant, minder geschikt voor sieraden maar een fraaie aanvulling op iedere mineralen verzameling.Dit is steen B die 0,485 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat.Kijk ..
€33,95
Model: Lichtgele Diamant - Afrika - steen C
Ruwe lichtgele Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare Diamanten.Dit is een mooie lichtgele Diamant, minder geschikt voor sieraden maar een fraaie aanvulling op iedere mineralen verzameling.Dit is steen C die 0,945 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat.De pr..
€66,15
Model: Lichtgele Diamant - Afrika - steen D
Ruwe lichtgele Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare Diamanten.Dit is een mooie lichtgele Diamant, minder geschikt voor sieraden maar een fraaie aanvulling op iedere mineralen verzameling.Dit is steen D die 0,785 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat.Kijk ..
€54,95
Model: Lichtgele Diamant - Afrika - steen E
Ruwe lichtgele Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare Diamanten.Dit is een mooie lichtgele Diamant, minder geschikt voor sieraden maar een fraaie aanvulling op iedere mineralen verzameling.Dit is steen E die 0,685 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat.De pr..
€47,05
Model: Lichtgele Diamant - Afrika - steen F
Ruwe lichtgele Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare Diamanten.Dit is een mooie lichtgele Diamant, minder geschikt voor sieraden maar een fraaie aanvulling op iedere mineralen verzameling.Dit is steen F die 0,550 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat.De pr..
€38,50
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6