Menu
Your Cart

Witte Diamant - Afrika - ruw

Ruwe witte diamanten.

Deze stenen zijn afkomstig uit Afrika.

Iedere steen is door ons getest, en wordt geleverd met ons garantiecertificaat.
Spirituele eigenschappen:

Diamant wordt toegepast bij de 7e Chakra voor reiniging, om ascensie te bevorderen en ondersteunt uw volharding. Deze steen herinnert u aan uw verantwoordelijkheid ten opzichte van anderen. Maakt de geest helder en assisteert bij het bereiken van karmische bevrijding.

Model: Witte Diamant - Afrika - klein
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, helder wit - maar piepklein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn maximaal 0,5mm.1 Exemplaar - €1,00Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat (1 ongeacht de hoeveelheid)...
€1,00
Model: Witte Diamant - Afrika - klein - 10 stuks
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, helder wit - maar piepklein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn maximaal 0,5mm.10 Echte diamanten - slechts €7,50Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat (1 ongeacht de hoeve..
€7,50
Model: Witte Diamant - Afrika - klein - 3 stuks
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, helder wit - maar piepklein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn maximaal 0,5mm.3 Stuks - €2,50Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat (1 ongeacht de hoeveelheid)...
€2,50
Model: Witte Diamant - Afrika - klein - 50 stuks
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, helder wit - maar piepklein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn maximaal 0,5mm.50 Diamanten - de extreem lage prijs van €25,00Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat (1 onge..
€25,00
Witte Diamant - Afrika - steen AI
2-3 Days
Model: Witte Diamant - Afrika - steen AI
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is en echte witte diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen AI die 0,155 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto, in dit geval één postz..
€9,30
Model: Witte Diamant - Afrika - steen AP
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte witte diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen AP die 0,500 karaat weegt.4,19x3,84x3,74mmDeze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto - in ..
€30,00
Model: Witte Diamant - Afrika - steen AZ
Ruwe witte Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de Diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare Diamanten.Dit is en echte witte Diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen AZ die 0,140 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto - in..
€8,40
Model: Witte Diamant Afrika - steen BB
Ruwe witte Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de Diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare Diamanten.Dit is en echte witte Diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen BB die 0,195 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto - in..
€11,00
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8