Menu
Your Cart

Witte Diamant - Rusland

Ons aanbod witte diamanten, afkomstig uit Rusland.

Model: Witte Diamant - Rusland - klein
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn, Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, helder wit - maar piepklein.Deze steentjes wegen gemiddeld dan 0,0025 karaat, en zijn ca. 0,5mm.1 exemplaar - €1,00Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Rusland.Met garantie certificaat (1 ongeacht de hoeveelheid).W..
€1,00
Model: Witte Diamant - Rusland - klein - 10 stuks
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn, Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, helder wit - maar piepklein.Deze steentjes wegen gemiddeld dan 0,0025 karaat, en zijn ca. 0,5mm.10 echte diamanten - slechts €7,50Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Rusland.Met garantie certificaat (1 ongeacht de hoev..
€7,50
Model: Witte Diamant - Rusland - klein - 100 stuks
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn, Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, helder wit - maar piepklein.Deze steentjes wegen gemiddeld dan 0,0025 karaat, en zijn ca. 0,5mm.100 diamanten - de extreem lage prijs van €37,50Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Rusland.Met garantie certificaat (1 on..
€37,50
Model: Witte Diamant - Rusland - klein - 3 stuks
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn, Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, helder wit - maar piepklein.Deze steentjes wegen gemiddeld dan 0,0025 karaat, en zijn ca. 0,5mm.3 stuks - €2,50Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Rusland.Met garantie certificaat (1 ongeacht de hoeveelheid).Wij bereke..
€2,50
Model: Witte Diamant - Rusland - klein - 50 stuks
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn, Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, helder wit - maar piepklein.Deze steentjes wegen gemiddeld dan 0,0025 karaat, en zijn ca. 0,5mm.50 diamanten - slechts €25,00Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Rusland.Met garantie certificaat (1 ongeacht de hoev..
€25,00
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5