Menu
Your Cart

Grijze Diamant - geboord

Aangezien de Diamant als hardste steensoort zeer moeilijk te bewerken is bieden wij nu ook voorgeboorde grijze diamanten aan.

Deze stenen zijn afkomstig uit Zuid-Afrika.

Nog in aanbouw!


Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - geboord - steen GGG
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte grijze diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Aangezien de Diamant als hardste steensoort zeer moeilijk te bewerken is bieden wij nu ook voorgeboorde diamanten aan.Dit is steen GGG die 0,080 karaat weegt.Deze ..
€2,00
Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - geboord - steen GGJ
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte grijze diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Aangezien de Diamant als hardste steensoort zeer moeilijk te bewerken is bieden wij nu ook voorgeboorde diamanten aan.Dit is steen GGJ die 0,055 karaat weegt.Deze ..
€0,85
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2