Menu
Your Cart

Zwarte Diamant - Zuid-Afrika - ruw

Ons aanbod ruwe Diamanten uit Zuid-Afrika.

In aanbouw, nog niet compleet!

Model: Zwarte Diamant - Zuid-Afrika - klein
Zwarte Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor! Dit zijn mooie zwarte Diamantjes, minder geschikt voor sieraden maar een fraaie aanvulling op iedere mineralen verzameling.Deze steentjes wegen gemiddeld 0,01 karaat, en zijn minimaal 1mm.1 Exemplaar - €1,50Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Wij berekenen de echte porto - in..
1,50€
Model: Zwarte Diamant - Zuid-Afrika - klein - 10 stuks
Zwarte Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor! Dit zijn mooie zwarte Diamantjes, minder geschikt voor sieraden maar een fraaie aanvulling op iedere mineralen verzameling.Deze steentjes wegen gemiddeld 0,01 karaat, en zijn minimaal 1mm.10 Echte diamanten - slechts €10,00Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Wij berekenen de echte..
10,00€
Model: Zwarte Diamant - Zuid-Afrika - klein - 3 stuks
Zwarte Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor! Dit zijn mooie zwarte Diamantjes, minder geschikt voor sieraden maar een fraaie aanvulling op iedere mineralen verzameling.Deze steentjes wegen gemiddeld 0,01 karaat, en zijn minimaal 1mm.3 Stuks - €4,00Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Wij berekenen de echte porto - in dit geva..
4,00€
Model: Zwarte Diamant - Zuid-Afrika - steen G
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte zwarte diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen G die 0,045 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat...
0,60€
Model: Zwarte Diamant - Zuid-Afrika - steen N
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte zwarte diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen H die 0,255 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto, in dit geval éé..
2,35€
Model: Zwarte Diamant - Zuid-Afrika - steen P
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte zwarte diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen P die 0,155 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto, in dit geval éé..
2,10€
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6