Menu
Your Cart

Grijze Diamanten - Zuid-Afrika

Ons aanbod Zuid-Afrikaanse ruwe grijze diamanten. 

Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - steen AA
Ruwe grijze Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de Diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare ruwe Diamanten.Dit is een echte grijze Diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen AA die 0,105 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de ec..
2,10€
Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - steen AD
Ruwe grijze Diamant. Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de Diamant. Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare ruwe Diamanten. Dit is een echte grijze Diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar. Dit is steen AD die 0,075 karaat weegt. Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika. Met garantie ..
1,50€
Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - steen C
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte grijze diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen C die 0,080 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat...
1,20€
Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - steen E
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte grijze diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen E die 0,100 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto, in dit geval éé..
1,50€
Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - steen M
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte grijze diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen M die 0,080 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto - in dit geval é..
1,20€
Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - steen N
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte grijze diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen N die 0,060 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto - in dit geval é..
1,20€
Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - steen O
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte grijze diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen O die 0,060 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto - in dit geval é..
1,20€
Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - steen T
Ruwe grijze Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte grijze diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen T die 0,080 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte po..
1,60€
Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - steen U
Ruwe grijze Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de Diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare Diamanten.Dit is een echte grijze Diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen U die 0,095 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte po..
1,90€
Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - steen W
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de Diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte grijze Diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen W die 0,100 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto - in dit geval é..
2,00€
Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - steen Z
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de Diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte grijze Diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Dit is steen Z die 0,085 karaat weegt.Deze steen is ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto - in dit geval é..
1,70€
Model: Grijze Diamant, Zuid-Afrika - groot
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit kleine grijze diamantjes.Wij bieden deze steentjes aan in twee sorteringen:Groot - ca. 1mm, 0,01 karaat:1 Exemplaar - €1,50..
1,50€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15