Menu
Your Cart

Witte Diamant - Siberië

Ons aanbod Siberische Diamantjes.

Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn gemiddeld ca. 0,75mm.

Model: Witte Diamant - Siberië
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn eerste kwaliteit diamantjes, helder wit - maar erg klein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn gemiddeld ca. 0,75mm.1 Exemplaar - €1,20Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Siberië. Met garantie certificaat - één certificaa..
1,20€
Model: Witte Diamant - Siberië - 10 st
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn eerste kwaliteit diamantjes, helder wit - maar erg klein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn gemiddeld ca. 0,75mm.10 Stuks - €9,00Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Siberië. Met garantie certificaat - één certificaat, ..
9,00€
Model: Witte Diamant - Siberië - 3 st
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn eerste kwaliteit diamantjes, helder wit - maar erg klein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn gemiddeld ca. 0,75mm.3 Stuks - €3,00Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Siberië. Met garantie certificaat - één certificaat, o..
3,00€
Model: Witte Diamant - Siberië - 50 st
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn eerste kwaliteit diamantjes, helder wit - maar erg klein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn gemiddeld ca. 0,75mm.50 Echte diamantjes - slechts €30,00Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Siberië. Met garantie certificaat..
30,00€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4