Menu
Your Cart

Witte Diamant - Zuid-Afrika

Ons aanbod ruwe witte Diamanten, afkomstig uit Zuid-Afrika.

Model: Witte Diamant - Zuid-Afrika
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, helder wit - maar piepklein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn ca. 0,5mm.1 Exemplaar - €1,00Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat - één certificaat, ongeacht de hoev..
1,00€
Model: Witte Diamant - Zuid-Afrika - 10 st
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, helder wit - maar piepklein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn ca. 0,5mm.10 Diamanten €7,50Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat - één certificaat, ongeacht de hoeve..
7,50€
Model: Witte Diamant - Zuid-Afrika - 3 st
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, helder wit - maar piepklein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn ca. 0,5mm.3 Stuks - €2,50Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat - één certificaat, ongeacht de hoeveelh..
2,50€
Model: Witte Diamant - Zuid-Afrika - 50 st
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, helder wit - maar piepklein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn ca. 0,5mm.50 Echte witte diamanten - slechts €25,00Deze stenen zijn ongeslepen, en afkomstig uit Zuid-Afrika.Met garantie certificaat - één certifi..
25,00€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4