Menu
Your Cart

Blauwe Diamant - Afrika

Ruwe blauwe diamanten, afkomstig uit Afrika.


Model: Blauwe Diamant - Afrika
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, goede tint blauw - maar piepklein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn ca. 0,5mm.De edelsteentjes zijn ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.1 Exemplaar - €1,00Met garantie certificaat - 1 certificaat, ongeacht de h..
€1,00
Model: Blauwe Diamant - Afrika - 10 st.
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, goede tint blauw - maar piepklein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn ca. 0,5mm.De edelsteentjes zijn ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.10 Echte diamanten - slechts €7,50Met garantie certificaat - 1 certificaat..
€7,50
Model: Blauwe Diamant - Afrika - 3 st.
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, goede tint blauw - maar piepklein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn ca. 0,5mm.De edelsteentjes zijn ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.3 Stuks - €2,50Met garantie certificaat - 1 certificaat, ongeacht de hoeve..
€2,50
Model: Blauwe Diamant - Afrika - 50 st.
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit zijn mooie kwaliteit diamantjes, goede tint blauw - maar piepklein.Deze steentjes wegen minder dan 0,01 karaat, en zijn ca. 0,5mm.De edelsteentjes zijn ongeslepen, en afkomstig uit Afrika.50 Blauwe diamantjes - slechts €25,00Met garantie certificaat - 1 certific..
€25,00
Model: Blauwe Diamant - Afrika - steen BB
Ruwe blauwe Diamant.Het moge duidelijk zijn dat u voor deze bescheiden prijs geen steen in de beste kwaliteit krijgt, maar wel eentje die een fraaie aanvulling op iedere mineralenverzameling zal zijn.Deze steen is afkomstig uit Afrika.Dit is steen BB, die 0,070 karaat weegt.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
€4,20
Model: Blauwe Diamant - Afrika - steen BE
Ruwe blauwe Diamant.Het moge duidelijk zijn dat u voor deze bescheiden prijs geen steen in de beste kwaliteit krijgt, maar wel eentje die een fraaie aanvulling op iedere mineralenverzameling zal zijn.Deze steen is afkomstig uit Afrika.Dit is steen BE, die 0,035 karaat weegt.Met garantie certificaat.Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
€2,10
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6