Menu
Your Cart

Beha verlengers - 3 haakjes

Ons aanbod beha verlengers met drie haakjes.

Nog niet compleet, wordt nog verder aangevuld.

Model: Hemelsblauwe beha verlenger - 3 haakjes
Hemelsblauwe beha verlenger.Door deze tussen de sluiting te voegen kunt u een te krappe beha tot 4cm ruimer maken.Deze uitvoering is voor beha's met drie haakjes.De totale breedte is ca. 58mm, de hartafstand tussen de haakjes is ca. 19mm.Om hygiënische redenen nemen wij lingerie artikelen niet terug..
2,50€
Model: Koningsblauwe beha verlenger, 3 haakjes
Koningsblauwe beha verlenger.Door deze tussen de sluiting te voegen kunt u een te krappe beha tot 4cm ruimer maken.Deze uitvoering is voor beha's met drie haakjes.De totale breedte is ca. 58mm, de hartafstand tussen de haakjes is ca. 19mm.Om hygiënische redenen nemen wij lingerie artikelen niet teru..
2,50€
Model: Lichtblauwe beha verlenger, 3 haakjes
Licht blauwe beha verlenger.Door deze tussen de sluiting te voegen kunt u een te krappe beha tot 4cm ruimer maken.Deze uitvoering is voor beha's met drie haakjes.De totale breedte is ca. 58mm, de hartafstand tussen de haakjes is ca. 19mm.Om hygiënische redenen nemen wij lingerie artikelen niet terug..
2,50€
Model: Zwarte beha verlenger, 3 haakjes
Beha verlenger.Door deze tussen de sluiting te voegen kunt u een te krappe beha een flink stuk ruimer maken.Deze uitvoering is voor beha's met drie haakjes...
2,50€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.