Menu
Your Cart

Overige Boeken

Ons aanbod boeken die niet in de andere categorieën passen.

Nog in aanbouw!

Model: 100 Mooiste schatten van Noord-Amerika
100 Mooiste schatten van Noord-AmerikaEen reis langs de mooiste steden van de Verenigde Staten en CanadaDit prachtige fotobook op ruim formaat schept een uniek beeld van Alaska to de Golf van Mexico.Uitg. Rebo, 2007ISBN 9789036620246208 pag.Zo goed als nieuw exemplaar.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past nog net door de brievenbus en weegt ca. 1200 gram...
2,50€
Model: Het boek van Finette - Rozengeur en Wodka Lime
Het boek van Finette - Rozengeur en Wodka Limedoor Sabine van den Eynden en Mariëtte Ciggaar Nadat Finette samen met haar vriendinnen op de dijk bij Ouderkerk had gelegen en door een verrekijker naar de bruiloft van haar ex Adriaan had geloerd, besloot ze Nederland te verlaten. Via Afrika belandt Finette uiteindelijk in New York, waar ze voor de vn gaat werken. Zowel in Afrika als in New York stort Finette zich in verschillende heftige relaties, waar ze niet echt veel gelukkiger van wo..
1,00€
Model: Hoe houd ik kinderen bezig? - Nel Scheltes
Hoe houd ik kinderen bezig? - Nel Scheltes 122 Pagina's vol suggesties om kinderen bezig te houden, of samen met ze bezig te zijn. Zingen, spelletjes, knutselen, alles komt heel gevarieerd aan bod. Veel van de projectjes kunnen met weinig voorbereiding en eenvoudige middelen gedaan worden. Gebruikt exemplaar. Uitg. Van Dishoeck, 2e druk, geen jaartal, geschat rond 1960. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past w..
1,00€
Model: Kennismaking met mijn moeder - M. Evers en D. Woodard
Kennismaking met mijn moeder - M. Evers en D. WoodardEen onvermoede confrontatie in het tv-programma "Spoorloos"126 pag., paperback.Uitg. TirionEerste druk, 2000ISBN 9789043900942Amper gebruikt exemplaar.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past wel door de brievenbus en weegt ca. 183 gram...
1,00€
Model: Lief Koninklijk Hoogheidje - Wieteke van Dort e.v.a.
Lief Koninklijk Hoogheidje - Wieteke van Dort e.v.a. Kinderboekenschrijvers dichtten vorstelijke geboorteversjes ter gelegenheid van de de nieuwe troonopvolger. 77 pag. Hard cover. Uitg. De Fontein, Baarn Eerste druk, 2003 ISBN 9026119933 Nieuw exemplaar, kastsporen. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past wel door de brievenbus en weegt ca. 204 gram. Door uw aankoop ondersteunt u Stichting ..
1,00€
Model: Mijn Ondeugd - 20 jaar VN's lezersoproep
Mijn ondeugd - twintig jaar VN's lezersoproep Het is een mooie traditie van Vrij Nederland: één keer per jaar is het woord aan de lezers. Dit boekje presenteert een uit het hart gegrepen selectie uit de jaren 1980-2000. Uitg: Weekbladpers Tijdschriften, Amsterdam, 2001. Soft cover, 86 pag. Ezelsoortje onderaan cover voor, verder als nieuw. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past wel door de brievenbus.&nbs..
1,00€
Model: Miniatuur steenkool voor poppenhuis - 200 gram
Model steenkool met een korrelgrootte van 2-3mm en daarom uitermate geschikt voor uw poppenhuis.Vochtbestendig en kleurecht.Laat zich goed verlijmen.Realistischer kan het niet!200 gram - €3,75..
3,75€
Model: Stamboom onderzoek - A. van der Tang
Stamboom onderzoek - A. van der TangSpeuren naar het familieverledenDit boek helpt u p weg met veel praktische adviezen en waardevolle aanwijzingen om ook uw familieverleden in kaart te brengen.Uitg. Het Spectrum, Prisma pocket, 4e herziene druk, 1987ISBN 902741078XPocket, 143 pag.Net gebruikt exemplaar.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening - in dit geval binnen Nederland vier postzegels, andere bestemmingen op aanvraag..Gewicht: 118,5 gram...
1,00€
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8