Menu
Your Cart

Eigen uitgaven Stichting Cosmic Fire Foundation

Stichting Cosmic Fire Foundation geeft sinds enkele jaren zelf boeken uit, op diverse gebieden.


In aanbouw, verre van compleet.

Model: 366 Inspirational Quotes
366 Inspirational QuotesStichting Cosmic Fire Foundation stelde voor u deze selectie inspirerende citaten samen, eentje voor iedere dag van het jaar, inclusief schrikkeldag.De citaten komen uit vele eeuwen, en uit zeer verschillende bronnen, van de Boeddha tot Dolly Parton.Engelstalig.Eigen uitgave ..
10,00€
Model: Amerikaanse Indiaanse Verhalen - Zitkala-Sa
Amerikaanse Indiaanse Verhalen - Zitkala-SaGertrude Simmons Bonnin (22 februari 1876 - 26 januari 1938), beter bekend onder haar nom de plume Zitkala-Sa (Lakota: uitgesproken als Zitkala-ŠA (sha), vertaald: Rode Vogel), was een Native American schrijfster, redactrice, musicienne, lerares en politiek..
13,95€
Model: Apache Coyote Verhalen
Apache Coyote VerhalenCoyote speelt in Indiaanse verhalen vaak een rol die veel weg heeft van onze eigen Reinaard de Vos.Coyote is voortdurend bezig anderen in de maling te nemen,maar krijgt daarbij ook regelmatig zelf het lid op de neus.Deze bundel onderscheidt zich van de andere die wij eerder uit..
11,95€
Model: Autopech - Gert Postma
Gert Postma (1952) heeft een flinke reeks korte verhalen en tijdschriftartikelen op zijn naam staan, en ondertussen al negen boeken. De stijl van zijn romans is totaal anders van de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als o.a. Redacteur van een landelijk tijdschrift.  In “Autopech” rollen ..
12,95€
Model: Beowulf - prof. F.B. Gummere
Beowulf - prof. F.B. GummereDe Beowulf, het oude Angelsaksische heldendicht, is naar wij hopen bekend genoeg.Er zijn in de loop der jaren diverse versies van uitgegeven, ook in het Nederlands.Toch ontbreekt er een versie in die reeks: de Engelse vertaling van professor Francis Barton Gummere.Profess..
8,95€
Model: Edda - Frans Berding - nieuwe spelling
Er zijn diverse versies van de Edda, en gelukkig zijn er regelmatig een of meerdere in het Nederlands in druk verschenen.Van een heel mooie versie is dat niet het geval: de bewerking van Frans Berding uit 1911.Dit is een vertaling en bewerking van hoofdzakelijk de lyrische Edda, die zich vooral in d..
17,50€
Model: Edda - Frans Berding - oude spelling
Er zijn diverse versies van de Edda, en gelukkig zijn er regelmatig een of meerdere in het Nederlands in druk verschenen. Van een heel mooie versie is dat niet het geval: de bewerking van Frans Berding uit 1911. Dit is een vertaling en bewerking van hoofdzakelijk de lyrische ..
9,95€
Model: Gungnirs Runen
Na jarenlange studie van zowel de Edda als de vele oude en moderne bronnen met betrekking tot de runen heeft schrijver Gert Postma (Gungnir) een eigen handzame handleiding gemaakt voor het maken en gebruiken van runen.Natuurlijk wordt niet voorbij gegaan aan Asatru, het oude Germaanse geloof, waar d..
9,99€
Model: Indiaanse Scheppingsverhalen
Door middel van deze paperback bieden we u een collectie Indiaanse Scheppingsverhalen aan.Samen geven ze een goed overzicht van de Indiaanse scheppingsverhalen. Niet alleen zijn de verhalen van velevolkeren verzameld, maar waar bekend ook variaties binnen die volkeren. Vaak komen we dezelfde thema's..
19,75€
Model: Indiaanse Waarom Verhalen - Frank B. Linderman
Indiaanse Waarom Verhalen - Frank B. LindermanEen prachtige collectie originele Blackfoot en andere verhalen, ongeveer een eeuw geleden verzameld in het noordwesten van de Verenigde Staten.Nu voor het eerst in de Nederlandse taal verkrijgbaar!Eigen vertaling en uitgave van de Stichting Cosmic Fire F..
11,95€
Model: Lakota Sioux Verhalen, Citaten en Spreekwoorden
Lakota Sioux Verhalen, Citaten en Spreekwoorden Door middel van deze verzameling verhalen, citaten, spreekwoorden en gebeden willen wij u een kijkje gunnen in het leven, de spirituele belevenis maar ook de humor van de Lakota Sioux Indianen. Omdat de Lakota, net als alle Indianen, nog alti..
9,00€
Model: LeNormand waarzegkaarten met werkboekje
Voor één lage prijs krijgt u:- een fraaie set LeNormand waarzegkaarten, naar oud-Hollands ontwerp, nieuw, nog geseald- de bundel Werken met LeNormandkaarten, geschreven door DreamCatcherDit is alles wat u nodig hebt om meteen aan de slag te kunnen met deze fascinerende methode!..
6,25€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 23
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.