Menu
Your Cart

Eigen uitgaven Stichting Cosmic Fire Foundation

Stichting Cosmic Fire Foundation geeft sinds enkele jaren zelf boeken uit, op diverse gebieden.


In aanbouw, verre van compleet.

Model: 366 Inspirational Quotes
366 Inspirational QuotesStichting Cosmic Fire Foundation stelde voor u deze selectie inspirerende citaten samen, eentje voor iedere dag van het jaar, inclusief schrikkeldag.De citaten komen uit vele eeuwen, en uit zeer verschillende bronnen, van de Boeddha tot Dolly Parton.Engelstalig.Eigen uitgave van de Stichting Cosmic Fire Foundation.Paperback, 93 pagina's.Uitgever: Stichting Cosmic Fire Foundation.1e editie, 2013.ISBN 9781291336603Wij brengen de echte porto in rekening, dit boek weegt 146 g..
€10,00
Model: Amerikaanse Indiaanse Verhalen - Zitkala-Sa
Amerikaanse Indiaanse Verhalen - Zitkala-SaGertrude Simmons Bonnin (22 februari 1876 - 26 januari 1938), beter bekend onder haar nom de plume Zitkala-Sa (Lakota: uitgesproken als Zitkala-ŠA (sha), vertaald: Rode Vogel), was een Native American schrijfster, redactrice, musicienne, lerares en politiek activiste.Ze is geboren en getogen op het Yankton Sioux Reservation in South Dakota, en opgevoed door haar moeder, Ellen Simmons, wiens Yankton-Nakota naam Taté Iyòhiwin (Iedere Wind of Reikt naar de..
€13,95
Model: Apache Coyote Verhalen
Apache Coyote VerhalenCoyote speelt in Indiaanse verhalen vaak een rol die veel weg heeft van onze eigen Reinaard de Vos.Coyote is voortdurend bezig anderen in de maling te nemen,maar krijgt daarbij ook regelmatig zelf het lid op de neus.Deze bundel onderscheidt zich van de andere die wij eerder uitgaven door het regelmatige voorkomen van Amerikaanse en Mexicaanse tegenspelers. Niet helemaal onbegrijpelijk vonden de Apaches het prachtig wanneer Coyote hun aartsvijanden eens te pakken nam.Voor on..
€11,95
Model: Autopech - Gert Postma
Gert Postma (1952) heeft een flinke reeks korte verhalen en tijdschriftartikelen op zijn naam staan, en ondertussen al negen boeken. De stijl van zijn romans is totaal anders van de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als o.a. Redacteur van een landelijk tijdschrift.  In “Autopech” rollen de hoofdpersonen waarmee we al kennis hebben kunnen maken in “Waddengoud” en latere avonturen in een vreemd avontuur in Oregon. Een rustige autorit ontaard al snel in een strijd tegen de georganiseerd..
€12,95
Model: Beowulf - prof. F.B. Gummere
Beowulf - prof. F.B. GummereDe Beowulf, het oude Angelsaksische heldendicht, is naar wij hopen bekend genoeg.Er zijn in de loop der jaren diverse versies van uitgegeven, ook in het Nederlands.Toch ontbreekt er een versie in die reeks: de Engelse vertaling van professor Francis Barton Gummere.Professor Gummere was eerst docent Engels aan de universiteit van Harvard, later professor Engels aan het Haverford Colege in Pennsylvania. In die laatste periode, laat in de 19e eeuw, ontstond zijn bewerkin..
€8,95
Model: Edda - Frans Berding - nieuwe spelling
Er zijn diverse versies van de Edda, en gelukkig zijn er regelmatig een of meerdere in het Nederlands in druk verschenen.Van een heel mooie versie is dat niet het geval: de bewerking van Frans Berding uit 1911.Dit is een vertaling en bewerking van hoofdzakelijk de lyrische Edda, die zich vooral in de bewerking van de Siegfried-sage onderscheidt.Het is daarom zowel een goede kennismaking met de Edda als een welkome uitbreiding op andere uitgaven.De Edda-bewerking van Frans Berding uit 1911 is all..
€17,50
Model: Edda - Frans Berding - oude spelling
Er zijn diverse versies van de Edda, en gelukkig zijn er regelmatig een of meerdere in het Nederlands in druk verschenen. Van een heel mooie versie is dat niet het geval: de bewerking van Frans Berding uit 1911. Dit is een vertaling en bewerking van hoofdzakelijk de lyrische Edda, die zich vooral in de bewerking van de Siegfried-sage onderscheidt. Het is daarom zowel een goede kennismaking met de Edda als een welkome uitbreiding op andere uitgaven. De Edda..
€9,95
Model: Gungnirs Runen
Na jarenlange studie van zowel de Edda als de vele oude en moderne bronnen met betrekking tot de runen heeft schrijver Gert Postma (Gungnir) een eigen handzame handleiding gemaakt voor het maken en gebruiken van runen.Natuurlijk wordt niet voorbij gegaan aan Asatru, het oude Germaanse geloof, waar de runen uit voortgekomen zijn.Alle runen worden individueel toegelicht.Er zijn diverse versies, we hebben het hier over de Germaanse runen zoals die ook in onze streken gebruikt werden.Naast een gedeg..
€9,99
Model: Indiaanse Scheppingsverhalen
Door middel van deze paperback bieden we u een collectie Indiaanse Scheppingsverhalen aan.Samen geven ze een goed overzicht van de Indiaanse scheppingsverhalen. Niet alleen zijn de verhalen van velevolkeren verzameld, maar waar bekend ook variaties binnen die volkeren. Vaak komen we dezelfde thema's tegen, maar steeds weer op een heel eigen manier uitgewerkt, waardoor ieder verhaal weer geheel nieuw en fascinerend is.In veel gevallen zijn de scheppingsverhalen, net als andere legendes, deels ove..
€19,75
Model: Indiaanse Waarom Verhalen - Frank B. Linderman
Indiaanse Waarom Verhalen - Frank B. LindermanEen prachtige collectie originele Blackfoot en andere verhalen, ongeveer een eeuw geleden verzameld in het noordwesten van de Verenigde Staten.Nu voor het eerst in de Nederlandse taal verkrijgbaar!Eigen vertaling en uitgave van de Stichting Cosmic Fire Foundation.Paperback met 22 verhalen, 111 pagina's.Uitgever: Stichting Cosmic Fire Foundation, 20131e Paperback editie.ISBN 9781291319149Wij brengende echte porto in rekening, dit boek weegt 174 gram e..
€11,95
Model: Lakota Sioux Verhalen, Citaten en Spreekwoorden
Lakota Sioux Verhalen, Citaten en Spreekwoorden Door middel van deze verzameling verhalen, citaten, spreekwoorden en gebeden willen wij u een kijkje gunnen in het leven, de spirituele belevenis maar ook de humor van de Lakota Sioux Indianen. Omdat de Lakota, net als alle Indianen, nog altijd veel dichter bij de natuur staan dan wij dat tegenwoordig in Europa doen kunnen we best nog het een en ander van ze leren. Bij het selecteren van het materiaal hebben we de nadruk gelegd op de..
€9,00
Model: LeNormand waarzegkaarten met werkboekje
Voor één lage prijs krijgt u:- een fraaie set LeNormand waarzegkaarten, naar oud-Hollands ontwerp, nieuw, nog geseald- de bundel Werken met LeNormand kaarten, geschreven door DreamCatcherDit is alles wat u nodig hebt om meteen aan de slag te kunnen met deze fascinerende methode!Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval vier postzegels...
€6,25
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 23