Menu
Your Cart

Houtsnijwerk

Diverse voorbeelden van Aziatisch houtsnijwerk.


In aanbouw, verre van compleet!

Model: Boeddha hoofd, 4-zijdig, buxushout
Fraai 4-zijdig Boeddha hoofd.Mooi exemplaar.Vervaardigd uit Aziatisch buxus hout.Ca. 4cm.Wij hebben hier maar enkele exemplaren van in voorraad.Wij brengen de echte porto in rekening. Dit exemplaar past niet door de brievenbus en moet dus per pakketpost verzonden worden.Let op, voor het pakketp..
7,50€
Model: Chinese wijsgeer theeschep - licht buxushout
Prachtig uitgevoerd theeschepje met een handvat in de vorm van één van de Chinese Zeven Wijzen.Fraai exemplaar, gesigneerd. Vervaardigd uit licht afgewerkt Aziatisch buxus hout. Vervaardigd in de traditie van de netsuke.Totale lengte: 12,3cm.Wij hebben hier maar één exemplaar van in voorraad.Wij bre..
17,50€
Model: Draak theeschep, buxushout
Prachtig uitgevoerd theeschepje met een handvat in de vorm van een Oosterse draak.Fraai exemplaar.Vervaardigd uit Aziatisch buxus hout.Vervaardigd in de traditie van de netsuke.Totale lengte: ca. 15cm.Wij hebben hier maar één exemplaar van in voorraad.Wij brengen de echte porto in rekening, dit exem..
17,50€
Model: Japanse dame - Aziatisch houtsnijwerk
Zeer fijn uitgewerkt houtsnijwerk beeld van een Japanse dame.Ca. 25cm.Wij brengen de echte porto in rekening, in dit geval het pakketpost tarief. Dat betekent dat alles dat u verder bij ons vindt zonder extra porto meegestuurd kan worden...
75,00€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.