Menu
Your Cart

Gereedschap, materiaal en toebehoren

Ons aanbod gereedschap en materiaal voor de modelbouw, plus het een en ander dat niet in andere categorieën onder te brengen was.

Nog in aanbouw, verre van compleet!

Model: 10-in-1 Gereedschap, bankpas formaat, ipv Zwitsers zakmes
10-in-1 Gereedschap in bankpas formaat. Nu hoeft u geen Zwitsers zakmes meer mee te nemen! Handig bij het kamperen of om gewoon altijd bij je te hebben. Ideaal survival tool. Past in uw portemonnee, maar kan ook altijd een plekje vinden in auto, caravan of bureaulade. Roestv..
3,00€
Model: Houten pillendoos of tandendoosje
Fraaie uit hout gedraaid pillendoosje, ook ideaal als tandendoosje of voor het bewaren van andere hebbedingetjes.Gemakkelijk te beschilderen of op andere manieren te decoreren.Hoogte: 28mm, grootste doorsnede: ca. 40mm.Gewicht: ca. 12 gram.De prijs is per stuk.Meerdere exemplaren in voorraad.Wij bre..
2,50€
Model: Wiel, hout, auto, 12,5mm
Uit hout gedraaid model autowiel.Ideaal voor iedereen die zelf houten speelgoed wil maken.Doorsnede ca. 12,5mm, dikte ca. 4mm.Zoals op de foto te zien is de ene kant bewerkt, de andere kant is glad.Meerdere exemplaren in voorraad, de prijs is per stuk.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit ..
0,25€
Model: Wiel, hout, auto, 25mm
Uit hout gedraaid model autowiel.Ideaal voor iedereen die zelf houten speelgoed wil maken.Doorsnede ca. 25mm, dikte ruim 6,5mm.Zoals op de foto te zien is de ene kant bewerkt, de andere kant is glad.Meerdere exemplaren in voorraad, de prijs is per stuk.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit..
0,40€
Model: Wiel, hout, vrachtauto, 25mm
Uit hout gedraaid model vrachtwagenwiel, compleet met profiel. Ideaal voor iedereen die zelf houten speelgoed wil maken. Doorsnede ca. 25mm, dikte ca. 12,5mm. Zoals op de foto te zien is heeft een kant een verzonken velg, de andere kant is glad. Meerdere exemplaren in voorraad, d..
0,70€
Model: Wiel, hout, vrachtauto, 50mm
Uit hout gedraaid model vrachtwagenwiel, compleet met profiel. Ideaal voor iedereen die zelf houten speelgoed wil maken. Doorsnede ca. 50mm, dikte ca. 20mm. Zoals op de foto te zien is heeft een kant een verzonken velg, de andere kant is glad. Ca. 23 gram. Meerdere exemplaren in ..
1,50€
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.