Menu
Your Cart

Schaal 1:120 (TT)

Ons aanbod in schaal TT (1:220).

Nog in aanbouw, verre van compleet!

Model: Arbeidershuisjes in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van twee arbeidershuisjes in schaal TT (1:120).Goedkope en eenvoudige arbeidershuisjes waren en zijn vaak te zien als hele rijen in dorpen of steden. Het voorbeeld van dit blokje van twee werd rond de (vorige) eeuwwisseling gebouwd. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels. ..
1,00€
Model: Boerenwoning in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Boerenwoningen zoals deze van rond de eeuwwisseling kom je nu nog vaak in dorpen tegen.De versiering boven de voordeur is een gietijzeren Levensboom, die zie je vaker bij oudere huizen.Deze bouwplaat is in schaal TT (1:120)...
1,00€
Model: Dorpshuis in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Typisch huis uit het begin van de vorige eeuw.Kan gebruikt worden voor een dorp, maar ook voor de toen nieuwe buitenwijken van grotere plaatsen.Kan alleen gebruikt worden, maar ook als een rijtje identieke huizen.Schaal TT (1:120)..
1,00€
Model: Model steenkool, fijn - 2-0 gram
Model steenkool met een korrelgrootte van 0,2-0,6mm en daarom uitermate geschikt voor modeltreinen in h0 en kleiner.Vochtbestendig, kleurecht.Gebruikstips: lijm deze kolen met houtlijm over de plastic lading van tender of open goederenwagon, daardoor zien die er meteen veel realistischer uit.Druppel met water verdunde houtlijm over een stapel miniatuur kolen en laat het goed opdragen: ze zitten dan muurvast en blijven keurig in die vorm zitten.Realistischer dan deze kolen kan het niet!200 gram -..
3,75€
Model: Model steenkool, fijn - 40 gram
Model steenkool met een korrelgrootte van 0,2-0,6mm en daarom uitermate geschikt voor modeltreinen in h0 en kleiner. Vochtbestendig, kleurecht. Gebruikstips: lijm deze kolen met houtlijm over de plastic lading van tender of open goederenwagon, daardoor zien die er meteen veel realistischer uit. Druppel met water verdunde houtlijm over een stapel miniatuur kolen en laat het goed opdragen: ze zitten dan muurvast en blijven keurig in die vorm zitten. Realistischer dan deze kolen..
1,00€
Model: Model steenkool, fijn - 80 gram
Model steenkool met een korrelgrootte van 0,2-0,6mm en daarom uitermate geschikt voor modeltreinen in h0 en kleiner.Vochtbestendig, kleurecht.Gebruikstips: lijm deze kolen met houtlijm over de plastic lading van tender of open goederenwagon, daardoor zien die er meteen veel realistischer uit.Druppel met water verdunde houtlijm over een stapel miniatuur kolen en laat het goed opdragen: ze zitten dan muurvast en blijven keurig in die vorm zitten.Realistischer dan deze kolen kan het niet!80 gram - ..
1,75€
Model: Trottoirtegels in TT (1:120 ) - papieren wegenplaat
De typische Nederlandse stoeptegels, in schaal TT.Met professionele laserprinter vervaardigde wegenplaat op stevig 160 grams papier.Hiermee kun je voor weinig geld trottoirs, pleinen en speelplaatsen aanleggen.Wijn brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels...
1,00€
Model: Trottoirtegels in TT (1:120 ) - zelfklevende papieren wegenplaat
De typische Nederlandse stoeptegels, in schaal TT.Met professionele laserprinter vervaardigde wegenplaat op zelfklevend papier.Hiermee kun je voor weinig geld trottoirs, pleinen en speelplaatsen aanleggen.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels,..
1,50€
Model: Trottoirtegels in TT (1:120) - papieren bouwplaat - A3-formaat
De typische Nederlandse stoeptegels, in schaal TT.Met professionele laserprinter vervaardigde wegenplaat op stevig 160 grams papier, op A3-formaat.Hiermee kun je voor weinig geld trottoirs, pleinen en speelplaatsen aanleggen.Het A3-formaat moet tegen het pakketpost tarief verzonden worden.Voor pakketten moeten wij €1,00 voor de verpakking in rekening brengen.Let op, voor het pakketpost tarief kunt u zoveel laten versturen als u wilt, kijk dus altijd even of u uw bestelling kunt combineren...
2,00€
Model: Villa met serre in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een fraaie villa met bijpassende serre.Schaal TT (1:120)Behalve als villa kan dit gebouw natuurlijk ook een heleboel andere rollen vervullen, bijvoorbeeld als gemeentehuis, hotel, restaurant, kleine kliniek, luxe kantoorpand, enz.De serre kan aan een van de zijkanten of de achterkant geplaatst worden. Hij kan echter niet apart gebuikt worden: hij heeft maar drie wanden!Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval drie postzegels...
2,00€
Model: Winkel/woonhuis in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Winkel-woonhuis in TT (1:120) - papieren bouwplaat. Met deze bouwplaat maakt u een fraaie uitbreiding voor ieder Nederlands dorp, een combinatie winkel-woonhuis. Het voorbeeld, dat voor 1900 gebouwd werd, staat bij de maker in de regio. ..
1,00€
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11