Menu
Your Cart

Schaal 1:100

Papieren bouwplaten in schaal 1:100, dus ondermeer geschikt voor spelen als Flames of War en Team Yankee.

In aanbouw, verre van compleet!

Model: 2 Houten garages in 1:100 (FoW etc.) - papieren bouwplaat
Twee houten garages in schaal 1:100, o.a. geschikt voor spelen als Flames of war en Team Yankee. U krijgt twee garages in verschillende kleuren met verschillend getinte daken. U kunt kiezen om de deuren open of gesloten te bouwen, en tussen moderne kanteldeuren of klassieke deuren. Iedere garage meet ca. 5,8x4cm..
1,00€
Model: Betonnen rijplaten in 1:100 - A3-vel
Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt op stevig 160 grams papier.Deze plaat is in schaal 1:100, dus geschikt voor maquettes maar ook voor spelen als Team Yankee.Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.A3-formaat - verzending tegen pakketpost tarief.Stevig 160 grams papier.Let op;..
2,00€
Model: Betonnen rijplaten in 1:100 - A4-vel
Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt op stevig 160 grams papier.Deze plaat is in schaal 1:100, dus geschikt voor maquettes maar ook voor spelen als Team Yankee. Ook in diverse andere gangbare schalen leverbaar, van Z (1:220) tot 1:12.Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij l..
1,00€
Model: Betonnen rijplaten in 1:100 - A4-vel, zelfklevend
Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt op zelfklevend papier.Deze plaat is in schaal 1:100, dus geschikt voor maquettes maar ook voor spelen als Team Yankee.Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in meerdere uitvoeringen:A4-formaat - verzending per brievenbus po..
1,50€
Model: Grijze loods in 1:100 (Team Tankee etc) - papieren bouwplaat
Met deze bouwplaat kunt u een grote moderne loods bouwen. De schaal is 1:100 - daardoor o.a. geschikt voor spelen als Team Yankee.De maat is 15,7cm breed en ca. 19,7cm diep. De deuropening is 3,9cm breed en 3,9cm hoog. De grote roldeur kan open of dicht uitgevoerd worden. Vier naamborden worden meegeleverd, maar zonder kan natuurlijk ook, zeker in combinatie met een van onze boerderijen...
4,00€
Model: Groene leger tenten in 1:100 - set A
Papieren bouwplaat voor leger tenten in schaal 1:100.Met deze set kunt u eenvoudig een compleet kampement samenstellen.Geprint op groen papier, dus geen witte "inkijkjes", geschikt voor alle conflicten in de 20e eeuw.Set A bestaat uit 2 grote staf tenten die met open of dichte ingang gebouwd kunnen worden, twee officiers tenten in twee uitvoeringen en 34 kleine tenten in vier uitvoeringen...
1,00€
Model: Groene leger tenten in 1:100 - set B
Papieren bouwplaat voor leger tenten in 1:100.Met deze set kunt u eenvoudig een compleet kampement samenstellen.Geprint op groen papier, dus geen witte "inkijkjes", geschikt voor alle conflicten in de 20e eeuw.Set B is eigenlijk bedoeld als aanvulling op set A maar kan natuurlijk ook zelfstandig gebruikt worden. Deze set bestaat uit 24 kleine tenten in vier verschillende varianten...
0,50€
Model: Japanse bunker - model A - papieren bouwplaat in schaal 1:100
Papieren bouwplaat van een Japanse bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Dit is model A.Het gaat hier om een zeshoekige stalen commandobunker, zoals die op vele eilanden in de Stille Oceaan opgesteld werden.Beneden was er plaats voor een aantal infanteristen, boven kon een commandant via het in zes delen openklappende luik de omgeving in de gaten houden.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht.Wij leveren deze bouwplaat in ..
1,00€
Model: Japanse bunker - model B - papieren bouwplaat in 1:100
Papieren bouwplaat van een Japanse bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Dit is model B. Het gaat hier om een betonnen infanterie bunker, zoals die op vele eilanden in de Stille Oceaan opgesteld werden. Het gebouw is aan de achterkant open, en biedt plaats aan enkele infanteristen met geweren en/of een licht machinegeweer. Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht. Wij leveren deze bouwplaat in de Flames ..
1,00€
Model: Kleine grijze Nissen hut in 1:100 - papieren bouwplaat
Met deze papieren bouwplaat kunt u een kleine grijze Nissen hut in diverse uitvoeringen bouwen.De schaal is 1:100 - daardoor o.a. geschikt voor Team Yankee.Het gebouw is ca. 3,8cm breed en ca. 9,0cm diep.Nissen hutten waren/zijn er in drie breedtes, dit is de kleinste, de 12 voets uitvoering. Nissen hutten konden voor veel doeleinden gebruikt worden, na de oorlog fungeerden ze ook als noodwoning.Dit model bestaat naast het dak uit twee sets kopwanden, metaal en baksteen, zes losse ramen en ..
2,00€
Model: Kleine groene Nissenhut in 1:100 (FoW) - papieren bouwplaat
Met deze papieren bouwplaat kunt u een kleine groene Nissen hut in diverse uitvoeringen bouwen.De schaal is 1:100, daardoor geschikt voor ondermeer Flames of War en Team Yankee.Het gebouw is ca. 5cm breed en ca. 9cm diep.Nissen hutten waren/zijn er in drie breedtes, dit is de kleinste, de 12 voets uitvoering.Nissen hutten konden voor veel doeleinden gebruikt worden, na de oorlog fungeerden ze ook als noodwoning.Dit model bestaat naast het dak uit twee sets kopwanden, metaal en hout, zes losse ra..
1,00€
Model: Kolenhandel diorama in 1:100 (F.o.W. e.d.) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een kolenhandel diorama in schaal 1:100, doordoor o.a. geschikt voor spelen als Flames of War en Team Yankee.Dit model bestaat uit een loods, laaddok, betonnen rijplaten ondergrond en betonnen schuttingen en twee gratis zakjes miniatuur steenkolen (grof en fijn, t.w.v. €2,00) ter aankleding van de kolenbergen en "vervuiling" van het terrein.Variaties:- een extra muurpaneel wordt meegeleverd voor als u de loods los wilt gebruiken, om de hoge achterdeur van de loods af ..
8,00€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 17