Menu
Your Cart

Wargames modellen in 1:72

Papieren modellen bedoeld voor wargames met plastic 1:72 en/of metalen 20mm figuren.


Model: 6 Schoorstenen in 1:72 - papieren bouwplaat
Wanneer vroeger houten huizen afbrandden bleef alleen de stenen schoorsteen over. Met deze bouwplaat kun je zes van die eenzame schoorstenen bouwen, en daarmee bijvoorbeeld een afgebrand dorp weergeven. Geschikt voor o.a. wargames in 1/72, andere schalen zijn leverbaar. (Afgebeeld is de schoorsteen in 28mm) Wij brengen de echte porto in rekening. ..
1,00€
Model: Groene legertenten in 1:72 - set A
Papieren bouwplaat voor leger tenten.Met deze set kunt u eenvoudig een compleet kampement samenstellen.Geprint op groen papier, dus geen witte "inkijkjes", geschikt voor alle conflicten in de 20e eeuw.Deze set bestaat uit 2 grote staf tenten die met open of dichte ingang gebouwd kunnen worden, twee officiers tenten in twee uitvoeringen en 19 kleine tenten in vier uitvoeringen. ..
1,00€
Model: Groene legertenten in 1:72 - set B
Papieren bouwplaat voor leger tenten.Met deze set kunt u eenvoudig een compleet kampement samenstellen.Geprint op groen papier, dus geen witte "inkijkjes", geschikt voor alle conflicten in de 20e eeuw.Set B is eigenlijk bedoeld als aanvulling op set A maar kan natuurlijk ook zelfstandig gebruikt worden. Deze set bestaat uit 18 kleine tenten in vier verschillende varianten. ..
0,50€
Model: Japanse bunker - model A - papieren bouwplaat in schaal 1:72
Papieren bouwplaat van een Japanse bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Dit is model A.Het gaat hier om een zeshoekige stalen commandobunker, zoals die op vele eilanden in de Stille Oceaan opgesteld werden.Beneden was er plaats voor een aantal infanteristen, boven kon een commandant via het in zes delen openklappende luik de omgeving in de gaten houden.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht.Wij leveren deze bouwplaat in ..
1,00€
Model: Japanse bunker - model B - papieren bouwplaat in 1:72
Papieren bouwplaat van een Japanse bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Dit is model B.Het gaat hier om een betonnen infanterie bunker, zoals die op vele eilanden in de Stille Oceaan opgesteld werden.Het gebouw is aan de achterkant open, en biedt plaats aan enkele infanteristen met geweren en/of een licht machinegeweer.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht.Wij leveren deze bouwplaat in schaal 1:72...
1,00€
Model: Kleine groene Nissen hut in 1:72 - papieren bouwplaat
Met deze papieren bouwplaat kunt u een kleine roene Nissen hut in diverse uitvoeringen bouwen.De schaal is 1:72.Het gebouw is ca. 5,5cm breed en ca. 12,4cm diep.Nissen hutten waren/zijn er in drie breedtes, dit is de kleinste, de 12 voets uitvoering. Nissen hutten konden voor veel doeleinden gebruikt worden, na de oorlog fungeerden ze ook als noodwoning.Dit model bestaat naast het dak uit twee sets kopwanden, metaal en hout, zes losse ramen en een losse zijdeur, u kunt dus bijna eindel..
1,00€
Model: Middeleeuwse boerderij in 1:72 - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een Middeleeuwse boerderij in schaal 1:72. Geschikt voor diorama's maar ook voor wargames met bijvoorbeeld metalen 20mm of plastic 1:72 figuren. ..
2,00€
Model: Russisch dorpshuis in 1:72 - model A, winter uitvoering
Papieren bouwplaat van Russisch dorpshuis schaal 1:72. Dit is model A.Afmeting, langs het dak gemeten: ca. 8,2x6,5cm.Deur en luiken kunnen zowel open als gesloten gebruikt worden.Geschikt voor diorama's maar ook voor wargames met bijvoorbeeld metalen 20mm of plastic 1:72 figuren.Dit is de winter uitvoering...
1,00€
Model: Russisch dorpshuis in 1:72 - model A, zomer uitvoering
Papieren bouwplaat van Russisch dorpshuis schaal 1:72. Dit is model A.Afmeting, langs het dak gemeten: ca. 8,2x6,5cm.Deur en luiken kunnen zowel open als gesloten gebruikt worden.Geschikt voor diorama's maar ook voor wargames met bijvoorbeeld metalen 20mm of plastic 1:72 figuren.Dit is de zomer uitvoering...
1,00€
Model: Russisch dorpshuis in 1:72 - model B, winter uitvoering
Papieren bouwplaat van Russisch dorpshuis schaal 1:72. Dit is model B.Afmeting, langs dak en uitbouw gemeten: ca. 14x6,5cm.Deur en luiken kunnen zowel open als gesloten gebruikt worden. De aanbouw kan ook op andere plekken aan het gebouw bevestigd worden, of met model A gecombineerd worden.Omdat er nog ruimte over was op een vel hebben we een gratis extra schuurtje bijgevoegd.Geschikt voor diorama's maar ook voor wargames met bijvoorbeeld metalen 20mm of plastic 1:72 figuren.Dit is de winteruitv..
2,00€
Model: Russisch dorpshuis in 1:72 - model B, zomer uitvoering
Papieren bouwplaat van Russisch dorpshuis schaal 1:72. Dit is model B.Afmeting, langs dak en uitbouw gemeten: ca. 14x6,5cm.Deur en luiken kunnen zowel open als gesloten gebruikt worden. De aanbouw kan ook op andere plekken aan het gebouw bevestigd worden, of met model A gecombineerd worden.Omdat er nog ruimte over was op een vel hebben we een gratis extra schuurtje bijgevoegd.Geschikt voor diorama's maar ook voor wargames met bijvoorbeeld metalen 20mm of plastic 1:72 figuren.Dit is de zomeruitvo..
2,00€
Model: Russisch dorpshuis in 1:72 - model C - winter uitvoering
Papieren bouwplaat van Russisch dorpshuis schaal 1:72. Dit is model C, in de winter uitvoering.Afmeting, langs het dak gemeten: ca. 14,4x12,3cm.Deuren en luiken kunnen zowel open als gesloten gebruikt worden.Geschikt voor diorama's maar ook voor wargames met bijvoorbeeld metalen 20mm of plastic 1:72 figuren...
2,00€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 17