Menu
Your Cart

Spoor N (1:160)

Alles wat wij aanbieden in deze schaal.


In aanbouw, verre van compleet!

Model: Frans dorp in N (1:160) - oude papieren bouwplaat
Overdruk van een set bouwplaten om een compleet klassiek Frans dorp te bouwen. Deze uitgebreide set verscheen in 1982. Nog nooit hebt u uw modelbaan zo goedkoop fraai kunnen aankleden! Ons exemplaar is professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd 160 grams papier. A4-formaat, verzending per brievenbus post, 4 postzegels. ..
15,00€
Model: Italiaans stationnetje in schaal N (1:160) - papieren bouwplaat
Overdruk van een oude Italiaanse papieren bouwplaat van een eenvoudig stationnetje.Het origineel van deze bouwplaat is in de dertiger of veertiger jaren uitgegeven uitgegeven.Ons exemplaar is professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd papier.Wij leveren deze bouwplaat in twee schalen, deze uitvoering is bij benadering schaal N (1:160) - verzending per brievenbus post (2 postzegels)..
1,00€
Model: Kleine stenen locloods in N (1:160) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een kleine stenen locloods.Alleen geschikt voor bijv. kleine rangeer- of lokaalspoorlocs, ook heel bruikbaar voor bijv. de dorpsbrandweer.Aan beide uiteinden zijn deuren.Schaal N (1:160).Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels...
1,00€
Model: Seinhuis in schaal N (1:160) - papieren bouwplaat
Seinhuis in schaal N (1:160). Een dergelijk seinhuis voelt zich thuis bij ieder middelgroot tot groot station, en op ieder ruim bemeten emplacement. Met een grondoppervlak van ca. 4,1x2,4cm is er altijd wel een plekje voor te vinden. De hoogte is ca. 5,6cm. Bij deze bouwplaat krijgt u gratis een gereedschapsschuurtje - er was nog ruimte over, zonde om te verspillen. Het schuurtje, dat natuurlijk overal gebruikt kan worden, meet ca. 3x1,8cm. Wij brengen de echte porto in ..
1,00€
Model: Watermolen in N (1:160) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een watermolen.Het voorbeeld van deze 18e eeuwse houten watermolen staat nu in het Old Sturbridge Village openluchtmuseum in Massachusetts, maar hetzelfde type komen we ook in Europa tegen.De molen wordt geleverd met een bodemplaat en een extra houten goot om er een bovenslag molen voor bergachtig gebied van te makenDeze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht.Schaal N (1:160).Wij brengen de echte..
2,00€
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5