Menu
Your Cart

Ringen om zelf te decoreren

Wij bieden een ruim assortiment ringen om zelf te decoreren aan, in verschillende tinten en modellen.

Model: 10 Ringen om zelf te decoreren, brons, met cabochon, model D
Set van 10 ringen om zelf te decoreren en 10 cabochons.Dit is model D.De ringen zijn verstelbaar in maat, met 17,5 als kleinste maat.Dit is de bronskleurige uitvoering.De daarbij horende cabochon plakstenen zijn 20mm, en in gemengde kleuren. Ze zijn van gefacetteerde kunststof met een rug van metaal..
6,00€
Model: 10 Ringen om zelf te decoreren, goud, met cabochon, model D
Set van 10 ringen om zelf te decoreren en 10 cabochons.Dit is model D.De ringen zijn verstelbaar in maat, met 17,5 als kleinste maat.Dit is de goudkleurige uitvoering.De daarbij horende cabochon plakstenen zijn 20mm, en in gemengde kleuren. Ze zijn van gefacetteerde kunststof met een rug van metaalf..
6,00€
Model: 10 ringen om zelf te decoreren, zilver, met cabochon, model D
Set van 10 ringen om zelf te decoreren en 10 cabochons.Dit is model D.De ringen zijn verstelbaar in maat, met 17,5 als kleinste maat.Dit is de zilverkleurige uitvoering.De daarbij horende cabochon plakstenen zijn 20mm, en in gemengde kleuren. Ze zijn van gefacetteerde kunststof met een rug van metaa..
6,00€
Model: 100 Ringen om zelf te decoreren - keuze uit ca. 40 modellen
Stunt! 100 ringen om zelf te decoreren met bijvoorbeeld en plaksteen, of uw eigen gemaakt ornament. Wij hebben momenteel ca. 40 verschillende modellen ringen om zelf te decoreren in voorraad. Daar kunt u een keuze uit maken voor deze aanbieding. Alle ringen die wij ook per tien stuks ..
30,00€
Model: Grote zilveren ring om zelf te decoreren, verstelbaar
Grote zilverkleurige ring om zelf te decoreren. Ca. 33mm breed. Verstelbaar, met 17 als kleinste maat. De prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
0,50€
Model: Grote zilveren ring om zelf te decoreren, verstelbaar - 6 stuks
Grote zilverkleurige ring om zelf te decoreren. Ca. 33mm breed. Verstelbaar, met 17 als kleinste maat. De prijs is per 6 stuks. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval 2 postzegels..
2,75€
Model: Ring om zelf te decoreren, brons, 12mm vlakje, verstelbaar
Bronskleurige ring om zelf te decoreren met bijvoorbeeld en plaksteen, of uw eigen gemaakt ornament.Het vlakje is ca. 12mm in doorsnede.Verstelbaar, met 18 als kleinste maat.De prijs is per stuk. ..
0,40€
Model: Ring om zelf te decoreren, brons, 12mm vlakje, 10 stuks
Bronskleurige ring om zelf te decoreren met bijvoorbeeld en plaksteen, of uw eigen gemaakt ornament.Het vlakje is ca. 12mm in doorsnede.Verstelbaar, met 18 als kleinste maat.De prijs is per 10 stuks. Wij brengen de echte porto in rekening, in dit geval twee postzegels...
3,50€
Model: Ring om zelf te decoreren, brons, 14mm vlakje
Bronskleurige ring om zelf te decoreren met bijvoorbeeld en plaksteen, of uw eigen gemaakt ornament. Dit is model C. De binnenmaat van het vlakje is ca. 14mm. Verstelbaar, met 17 als kleinste maat. De prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval é..
0,40€
Model: Ring om zelf te decoreren - brons - 15mm vlakje
Bronskleurige ring om zelf te decoreren met bijvoorbeeld en plaksteen, of uw eigen gemaakt ornament.Het vlakje is ca. 15mm in doorsnede.Verstelbaar, met 17 als kleinste maat.De prijs is per stuk...
0,40€
Model: Ring om zelf te decoreren, brons, 15mm vlakje - 10 stuks
Bronskleurige ring om zelf te decoreren met bijvoorbeeld en plaksteen, of uw eigen gemaakt ornament.Het vlakje is ca. 15mm in doorsnede.Verstelbaar, met 17 als kleinste maat.De prijs is per 10 stuks...
3,50€
Model: Ring om zelf te decoreren, brons, model C, 18mm vlakje
Bronskleurige ring om zelf te decoreren met bijvoorbeeld en plaksteen, of uw eigen gemaakt ornament.Dit is model C.De binnenmaat van het vlakje is ca. 18mm.Verstelbaar, met 17 als kleinste maat.De prijs is per stuk...
0,40€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 62
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.