Menu
Your Cart

Spelen e.d

Ons aanbod spelen, dobbelstenen, etc.

In aanbouw, verre van compleet!

Model: Aqua Terra - werk mee aan de toekomst van Nederland
Aqua Terra - werk mee aan de toekomst van NederlandDit spel is in opdracht van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat ontwikkeld door Identity Games. De speler realiseert als projectleider prestigieuze projecten.Nog nieuw ingeseald.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte v..
10,00€
Model: Funny Bones, 1968
Funny Bones is in 1968 uitgegeven door Parker Brothers, alleen in de Verenigde Staten.Qua karakter heeft het spel, hoewel totaal anders van uitvoering, wel wat van Twister.Aangezien het slechts kort is uitgegeven is dit een zeer verzamelwaardig spel.Dit exemplaar is in een heel nette gebruikte ..
20,00€
Model: Indiaans Pa-tol spel
Indiaans Pa-tol Spel Dit spel is ontwikkeld door de Pueblo, en speciaal voor Stichting Cosmic Fire Foundation vervaardigd. De opbrengst is bestemd voor de hulp aan de allerarmsten in de Indiaanse reservaten, en in Oost-Groningen. Pa-tol is nauw verwant aan Mens-erger-je-niet, en beeld..
3,95€
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.