Menu
Your Cart

Muur-en dakplaten in 1:18

Papieren muur- en dakplaten voor poppenhuizen in schaal 1:18.

Nog in aanbouw, verre van compleet!

Model: Antraciet dakplaat in 1:18 - A3
Antraciet dakplaat in schaal 1:18.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Iedere plaat heeft ook een bijpassende strook nokpannen.A3-formaat op 160 grams papier, verzending tegen pakketpost tarief.Let op: voor het ..
2,00€
Model: Antraciet dakplaat in 1:18 - A4
Antraciet dakplaat in schaal 1:18.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Iedere plaat heeft ook een bijpassende strook nokpannen.A4-formaat, op 160 grams papier, verzending per brievenbus post - porto twee po..
1,00€
Model: Antraciet dakplaat in 1:18 - A4 zelfkl
Antraciet dakplaat in schaal 1:18.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Iedere plaat heeft ook een bijpassende strook nokpannen.A4-formaat op zelfklevend papier, verzending per brievenbus post - porto twee p..
1,50€
Model: Kalkzandsteen muurplaat in 1:18 - A3
Kalkzandsteen muurplaat, gedrukt op stevig 160 grams papier.Deze platen zijn in schaal 1:18.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Kalkzandsteen - hier is de structuur van de steen wat meer zichtbaar, waardoor het..
2,00€
Model: Kalkzandsteen muurplaat in 1:18 - A4
Kalkzandsteen muurplaat, gedrukt op stevig 160 grams papier.Deze platen zijn in schaal 1:18.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen. Kalkzandsteen - hier is de structuur van de steen wat meer zichtbaar, waardo..
1,00€
Model: Kalkzandsteen muurplaat in 1:18 - A4 - zelfklevend
Kalkzandsteen muurplaten, gedrukt op zelfklevend papier.Deze platen zijn in schaal 1:18.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Kalkzandsteen - hier is de structuur van de steen wat meer zichtbaar, waardoor het pat..
1,50€
Model: Leien dakplaat in 1:18 - A3
Dakplaat met dakleien motief, gedrukt op stevig 160 grams papier.Schaal 1:18, dus o.a. geschikt voor gebruik met poppenhuizen in deze schaal.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.A3-formaat.Let op, het A3-formaat..
2,00€
Model: Leien dakplaat in 1:18 - A4
Dakplaat met dakleien motief, gedrukt op stevig 160 grams papier.Schaal 1:18, dus o.a. geschikt voor gebruik met poppenhuizen in deze schaal.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Kijk ook eens bij mijn ander..
1,00€
Model: Leien dakplaat in 1:18 - A4, zelfklevend
Dakplaat met dakleien motief, gedrukt op zelfklevend papier.Schaal 1:18, dus o.a. geschikt voor gebruik met poppenhuizen in deze schaal.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.A4-formaat, verzending per brievenbus ..
1,50€
Model: Nederlandse muurplaat in 1:18 - model A - A4 - zelfklevend
Nederlandse bakstenen muurplaat in z.g. Vlaams verband. - motief A.Professioneel geprint op zelfklevend papier.Schaal 1:18 - de stenen meten ca. 11,8mm.Let op:Door de tintverschillen in de stenen kunnen deze platen niet zonder meer naadloos gecombineerd worden..Wij bieden deze fraaie plaat aan in dr..
1,50€
Model: Nederlandse muurplaat in 1:18 - motief B - A3
Nederlandse bakstenen muurplaat in z.g. staand verband. - motief B.Professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd 160 grams papier.Schaal 1:18 - de stenen meten ca. 12x4mm.Let op:Door de tintverschillen in de stenen kunnen deze platen niet zonder meer naadloos gecombineerd worden..A3-formaa..
2,00€
Model: Nederlandse muurplaat in 1:18 - motief B - A4
Nederlandse bakstenen muurplaat in z.g. staand verband. - motief B.Professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd 160 grams papier.Schaal 1:18 - de stenen meten ca. 12x4mm.Let op:Door de tintverschillen in de stenen kunnen deze platen niet zonder meer naadloos gecombineerd worden..Wij biede..
1,00€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 27
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.